PRAKTISCHE INFORMATIE

Raadplegingen enkel na afspraak:

Telefonisch

Op het nummer 03 664 14 20 en dit elke werkdag van 8u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 18u00

Online

Op deze pagina.
Niet alle afspraken zijn online zichtbaar. Indien online alles volzet is of deze mogelijkheden u niet passen, dan contacteert u best het secretariaat. Uiteraard is uw online afspraak enkel zichtbaar voor uzelf, de artsen en onze secretaressen. Bij annulatie gelieve telefonisch te verwittigen.
Na het maken van een afspraak krijgt u een bevestigingsmail, deze kan wel in uw spammail terecht komen.

LET OP:

Nieuwe patiënten kunnen enkel een afspraak maken NA telefonisch contact. Een eerste online afspraak kan pas, nadat je reeds werd geregistreerd in onze bestanden.

– Voor voorschriften/verwijsbrieven/etc. kan u steeds terecht op de praktijk in de voormiddag tussen 9u00 en 11u00 en na de middag tussen 17u00 en 18u00.

Wat brengt u steeds mee naar de praktijk?

Uw ID kaart, eventuele kids-ID of ISI-kaart, klevertjes van de mutualiteit, alle documenten voor werkonbekwaamheid of vertrouwelijk document van uw ziekenfonds, papieren voor de verzekering bij ongevallen, uw lijst van voor te schrijven medicatie.

Vergoeding documenten
Vanaf heden mag uw arts een ‘advies’ aanrekenen voor documenten (bv afdrukken van verslagen, bloedresultaten,…) die aangevraagd worden buiten een consultatie.
We vragen dan €5,00 waarbij de mutualiteit tussenkomt voor €3,35.

Gelieve uw documenten samen met gepast geld ook enkel af te halen tijdens de consultatie uren van uw dokter (zie consultatie uren van uw dokter).